«

»

Maj 20

Grattis Sverige

Det är inte annat än att man blir stolt över det svenska landslaget :-) så himla bra jobbat. Jag hade gärna sett mer än en tredje del av matchen men John Blund tog överhanden och tillät inte det. Hunken såg dock hela kalaset. Jag får väl nöja mig med att ha sett eurovision-fiaskot ;-)

Känns gött med måndag igen, se vad veckan har att erbjuda. Inte många arbetsdagar kvar på Xenit nu, tror det är tretton stycken. Tiden går fort :-)

Var ute på en pw/löptur imorse också, hade förberett väskan med ifall det skulle vara regn ute men jag klarade mig :-) hur jag än gör så lyckas jag alltid gå i mål på 51 minuter, tror att jag ska förändra lite så att inte kroppen vänjer sig!

image

Imorgon kväll skall vi till det området vi flyttar till i augusti och titta på hur det ser ut, både utanför och i en lägenhet, jag hoppas det är en lägenhet som vi skall bo i så att man får en tydligare bild av det hela! Vi har i alla fall hittat både soffa och matgrupp vi vill ha, tror även vi kan köpa soffbord och tvbänk på samma ställe :-)

Ha en finfin måndag gott folk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>