«

»

Okt 31

Göteborg by night

Jag hade glömt bort hur fint Göteborg blir i mörkret med alla lampor och skyltar. Och nej, jag tänker inte delge detta via bild eftersom jag inte äger något fotograferingsverktyg som kan fånga det i en vettig bild.

Jag har precis avverkat en arbetsdag på jobbet efter semester och förkylning och nu väntar jag på bussen hem. Ska hämta ur ett paket sedan blir det nog umgås med soffan och tvn (och Hunken när han ids träna klart).

Imorgon blir det nog ett första pass på Sportlife på ett bra tag  :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>