«

»

Feb 05

Gizmo the snow dog

Jag har en liten hund som älskar snö, det gör han klart för mig varje dag jag hämtar honom på dagis, han har gjort det till rutin att vilja springa och busa bakom Lidl :D

image

Tror ibland att bilisterna som passerar oss kommer skicka dit män i vita rockar som tar med sig både mig och Gizmo när vi springer omkring och jagar varandra, haha. Gizmo uppskattar det dock och då gör det inget om jag gör bort mig ;)

Han är däremot inte lika fin när han däckat i soffan, halvblöt och smutsig efter att ha busat i snön…

image

Tokhund <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>