«

»

Apr 15

Frukost – dagens viktigaste mål

Frukost :)

God morgon allesammans,

Jag har precis varit nere i tvättstugan och slängt in två maskiner med tvätt. Det blir ju en del tvättande när man tränar, hehe. Eftersom jag var så flitig igår och ställde mig som en bondmora vid spisen och gjorde storkok hade jag lite färdigkokta ägg i kylen bland annat, så frukosten består av 200 gram mini-keso med, 2 stycken kiwifrukter och kanel, 2 ägg och en kopp thé.

Jag har ju lärt mig de senaste 1,5 året hur viktigt det är att äta en bra frukost för att hålla blodsockernivån på en jämn nivå hela dagen och slippa tröttsvackor och annat otyg som frukosten kan påverka.

Ska ner och slänga in mer tvätt snart, funderar på om man skulle ta sig en promenad i solen i Slottsskogen under tiden.

2 kommentarer

  1. Johan

    En jobbarkompis påstår att man inte ska äta ägg innan träning för att det är så svårsmällt för magen innan aktivitet och det kan resultera i typ kramp eller nått =S

    jag vet inte..

  2. Jennifer Tiderman

    Det har jag aldrig hört tidigare, men ska inte säga emot det heller för ägg ger en väldigt lång mättnadskänsla tycker jag, känner mig fortfarande proppmätt. Har nog aldrig ätit ägg direkt innan träning heller så jag vet inte. Får forska i det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>