«

»

Jan 14

Första men inte sista

Idag begav jag mig till gymmet precis som vanligt, tänkte dock mjukstarta för annars finns risken för oerhört ömma muskler, förkylningar och annat otyg som man inte vill dras med. Körde cardio och axlar och några andra övningar för att känna på det. Stretchade och begav mig hemåt.

Duschade, åkte till jobbet och var sjukt effektiv, åkte hem, handlade och hämtade Gizmo. SEN kunde jag umgås med mina pojkar och ta det lugnt resten av kvällen! :-)

Har förresten hittat lite tricks jag skall lära Gizmo…
image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>