«

»

Jul 11

Första gången sedan… Tio, elva år?

Detta är första gången jag är långledig på måååånga år… Sommarjobben började tidigt och redan innan jag tagit studenten kunde jag flytta eftersom jag arbeta extra på tre ställen. Jobbade först på ena stället från morgon till lunch, sedan till ställe nr två från lunch till kväll för att avsluta det hela med ett eller ett dubbelt pass på natten. Så fortsatte det ett bra tag och när jag pluggade på högskolan jobbade jag natt.

När de åren var klara lyckades jag byta arbeta i tid och otid för att hela tiden ”missa” semestern. Men nu, typ tio år sedan långledighet, blir det tre veckor semester. Skulle haft fyra men väljer att korta ned den för att kunna ta en vecka eller två i höst :)

image

Nu ska vi njuta och hoppas på att sommaren blir lagom varm och lång :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>