«

»

Jan 19

Förkylning, ansiktsmask och apelsiner

Har känt mig lite krasslig hela dagen, så idag blev det en vilodag ifrån träningen. Var nere på Åhlens på lunchen och köpte lite ansiktsmasker, så när jag kom hem städade jag lite medan jag väntade på att ansiktsmasken skulle döda alla pormaskar, tog en välförtjänt dusch och åt mig mätt på apelsiner.

Känns som en jäkligt bra avslut på denna torsdagen, så nu får det bli sova en stund :) Imorgon är det sista dagen inför helgen på jobbet, och det finns massor att göra – KUL! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>