«

»

Mar 16

Fantastiskt bra update, WordPress

Nyligen gjorde WordPress en update av sin, i vanliga fall, fantastiska app men denna gången medföljde det en drös felmeddelanden vid start och mest irriterande av allt: jag kan inte ladda upp inlägg via vårt Wifi.

Dagens i-landsproblem, I know.

I alla fall, eftersom jag känner mig sån här när jag är dålig och inte kan lägga tid och energi på att träna…

image

…så funderar jag på att skaffa mig fantastiska Photoshopskills och kunna redigera mina egna bilder så att jag blir lika fejk som stjärnorna…

image

…Eller så ligger jag kvar i sängen i hopp om att inte bryta ihop av tårar när jag ser denna tjocka goa lilla flytande varelse till säl…

image

Herregud sälen, hade jag kunnat rädda dig hade jag gjort det direkt!

Nu ska jag koppla bort mitt Wifi, ladda upp inlägget och fortsätta läsa boken om hur man ska leva ett lyckligt liv. Yep yep.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>