«

»

Mar 08

Exhale Gym, Göteborg

Exhale Gym

Idag var det dags att testa Exhale Gym, som ligger ett stenkast uppåt ifrån Kaserntorget och jobbet. Jag hade inte höga förväntningar för jag visste om från början att det inte är ett av de där klassiska gymmen. Exhale var i en klass för sig – men jag måste ändå säga att jag blev positivt överraskad. Detta är det enda gymmet där jag sett folk som verkligen TRÄNAR, och det gällde alla. De slet som djur, både flickorna och pojkarna. Såg folk stora som hus där, kändes som att de på Sportlife/Sats/Fysiken m.m. inte ens är i närheten av dem. Ett renodlad gym för renodlade body builders helt enkelt, med mycket speglar och mycket redskap, dock inte mycket cardio så som löpband och crosstrainer.

De hade heller inga gruppträningspass, vilket för min del är ett stort minus. Nu är jag ju dock ute efter lite annat än body building, men för er som vill köra hårt och verkligen bygga upp era kroppar kan jag rekommendera Exhale gym, då ska ni nog hitta vad ni vill ha. Deras hemsida är under konstruktion, men ni kan ändå hitta kontaktuppgifter där.

1 kommentar

  1. Johan

    Aww <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>