«

»

Dec 11

Ensam på bussen…

Idag åkte jag hem med den nya tidtabellen. Eller ja, jag åkte ju med bussen.

Tiden i Västtrafiks app var givetvis fel. Givetvis. Tiden stämde inte alls. Istället kom en annan buss! Går ungefär samma väg som den andre skulle gjort, antar jag.

Bussen var helt tomt förutom busschauffören och jag. Helt tom. I rusningstid.

Anledningen till det? Det finns ingen direkt info om dessa bussar och tiderna stämmer inte… Har man tur är man där när den kommer, och det hade jag.

Jag klagar dock inte, var helt ypperligt att åka hem själv och dessutom stannade den 200 meter närmre mig än den andre bussen gör (som numera är en expressbuss).

Det är sannerligen spännande att följa alla vassa kommentarer på Västtrafiks hemsida! Dock tycker jag uppriktigt synd om de människor som inte kan ta sig till skola, arbete eller barnens aktiviteter längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>