«

»

Aug 01

Enkelt och gott

Eftersom jag överdoserat Mini-keso i snart två år ska jag börja variera mig lite och faktiskt äta kvarg igen ;) Idag till mellanmål blev det en halv burk kvarg 1%, 1 dl hallon och blåbär och lite av en salladsmix från GoGreen innehållandes solrosfrön, pumpakärnor och cashewnötter. Mucho gott! Och nyttigt.

Mellanmål

Idag är dag 1 av 31 strikta dagar. Har dragit ned radikalt på kcal-intaget, inte småätit riskakor eller annat på jobbet så jag har troligen legat på ett underskott idag, dock blev det ingen träning, jag tar igen det imorgon istället med en morgonPW och ett gympass på kvällen.

31 dagar och 31 h träning. Ajjemen. Har skapat en facebookgrupp med namnet Fit4Fight där det publiceras tips, recept, pepp med mera. Vi är några stycken och jag hoppas på att vi blir fler!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>