«

»

Mar 27

En lunch och några arbetstimmar kvar…

…sedan går jag på ledighet. Ja, jag vet att jag tjatar. Nej, jag bryr mig inte om du tycker att jag tjatar. Ja, jag vet att du tycker att jag borde bry mig om att du tycker jag tjatar men jag tycker inte att du borde bry dig om vad jag tycker att jag borde bry mig om. Så. Det. Så.

Jag känner väl dock att vädret inte kommer att vara på min sida dessa dagar, speciellt inte om man skall tro på smhi. Så det kan jag ge er, att jag får dåligt väder på min ledighet. In my face, liksom. Och in your face om det visar sig vara motsatsen. Dock vet väl alla vid det här laget att om smhi spår vackert och varmt väder stämmer det till ungefär… 3 %. Spår de däremot skitväder och rysskyla stämmer det till 99,9 %.

Ger er istället en lektion i hur man ritar en katt:

Hur man ritar en ku.. katt.

Hur man ritar en ku.. katt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>