«

»

Aug 11

Efter en lång dag med…

… Träning, sol, APPar på ballen, promenad, bjj, grillning, glass och popcorn med en rysare i soffan med min hunk blir det nu sängen. För att inte glömma den ynkliga meteoren jag såg också  :-) jag får nöja mig ned ett så kallat stjärnfall i år.  :-)

Här är iaf Goran och oskar när de myser lite:

image

Sen blev det grillat i solen…

image

det är det tummen upp på:

image

Goran och oskar ville kasta småsten (läs rhodendron-knoppar på johans fönster så han kunde kasta ned sin långa (skägg)fläta men den gubben gick inte, tyvärr:

image

Har haft en bra dag, trots att jag frångått min diet för augusti så känns det ändå okej. Detta var första gången och det var inte så jättefarligt. Tar igen det lätt  :-)

Nu blir det sängen! Natti natt.

Överst och ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>