«

»

Jun 01

Du vet. Jag vet. Ni alla vet.

Jennifer-luggen!

Ni vet. Säg inget annat. Artikeln i metro igår är felaktig, det är Loreen som tagit efter mig, och nu tar alla Loreens fans också efter mig.

Luggen har jag burit i över två år, Loreen har haft världens jäkla afro. Då var det ingen som tog efter… Nej, nej, men nu när Loreen skaffade Jennifer Tiderman-looken vill plötsligt alla bli klippta likadant.

Jaja, jag bjur på den, världen!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och försöka bli människa efter en mycket däven vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>