«

»

Feb 03

Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam från Buzzador!

Mitt paket från Buzzador

Som den trogna Buzzadoren jag är har jag nu fått hem ett paket igen. Buzzador är en sida för oss som gillar att testa nya – och gratis – saker. Denna gången fick jag ett paket med balsam från Dove. Eller närmare bestämt: Dove Nourishing Oil Care Express Intensivbalsam. Ska bli intressant att testa, och ni mina kära vänner, hojta till om ni vill testa!

Jag kan även varmt rekommendera er att gå med, detta är inte första gången jag får hem gratistester, och gratis är ju alltid kul! Just nu söker Buzzador fler medlemmar att skicka gratissaker till, eftersom de växer som aldrig förr, så passa på att registrera er, det tar bara någon minut!

Klicka här för att komma till deras hemsida och glöm för helvete inte att ange mitt nickname när du registrerar dig, du skriver Firejennifer i rutan vid ”rekryterad av”. :) Nu ska jag ta en dusch och testa balsamet, jag är ju lite skeptisk till Dove i håret eftersom jag förknippar Dove med tvål och duschcreme.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>