«

»

Okt 25

Dop för lilla Tilde – mitt ute i ingenstans ;-)

Efter att ha lämnat av Lucas hos sin matte åkte jag och Gizmo hem och vilade i trekvart innan det var dags att bege sig bort mot Sofia och Bentley för att lämna av Gizmo. Han skulle spendera dagen där medan jag var på Tildes dop. Och inte bara som gäst utan som fadder/gudmor. :)

Åkte 6,5 mil bort från Göteborg tills de kändes som att jag var i världens ände, men till kyrkan hittade jag åtminstone(tack vare gps).

Det var ett fint dop och efteråt samlades vi för lite mat och fika. Väldigt trevligt och vid skymningen stack jag hem till civilisationen igen för att hämta hem min goa kille som skött sig heela dagen ;-)

image

Han var väldigt mysig imorse, önskar att han vore sån lite oftare :)

image

Nu sover han som en stock, misstänker att allt bus med Lucas och Bentley tagit på krafterna. 

image

Själv börjar ögonen kännas som att de haft besök av John Blund så man joinar väl snart Gizzelito antar jag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>