«

»

Feb 22

Detta hade inte gått…

…om jag var kvar i tryckeribranschen. Eller handels för den delen.

Nu spricker ni säkerligen av nyfikenhet på vad det är jag faktiskt syftar på, och jag skall inte låta er hållas utan jag jobbar helt enkelt ifrån soffan på hemmaplan idag. Ett läkarbesök mitt på dagen här i Partille gjorde att jag valde att arbeta halva dagen hemifrån eftersom det blir en väldigt massa resande annars.

Känner mig dock krasslig idag igen och har känningar i halsen så jag får se hur dagen ser ut. Vill verkligen inte bli sjuk när vi skall ned till Klippan och umgås med Hunkens familj över helgen… :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>