«

»

Mar 05

Det känns lite konstigt

Jeffe

Hela situationen känns lite konstig. När jag var ute på lunchen idag så slog det mig att jag inte kommer åka ”hem”. Jag är kvar i Göteborg, det känns lite konstigt – men så fruktansvärt skönt.

Det har varit en tung dag i övrigt, men jag fick gjort en del på jobbet och nu hemma har jag städat och slängt sopor och burit upp saker på vinden. Lyckades också hitta Hemköp så jag fick köpt lite mjölk, keso och banan, föll också för frestelsen och köpte med mig en kebabsallad hem, hade inte ätit sen lunch (om man bortser från ett mellanmål vid 16) så jag var hungrig som en varg.

Imorgon blir det träning, tänker ta med mig träningsväskan till jobbet och gå direkt dit.

DET kommer kännas konstigt.

Längtar till söndag då jag och Jossan ska åka till Ullared! Och på fredag blir det eventuellt Den svenska Björnstammen på Trädgårn! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>