«

»

Maj 05

Det här med att gå rakt fram…

Morgonpromenixen

Jag tog en liten morgonpromenad på nästan 11 km och 1,5 h för att mjuka upp mina stackars ben som har fått uppleva den värsta träningsvärken någonsin. Och: Ja, Singen! Den har varit värre än efter vårt första bodypump-pass!

Rundan sträckte sig bort mot Ullevi och sedan tillbaka längs Allén hela vägen till Järntorget, och satan i gatan vad tråkigt det är att bara gå rakt fram. Tacka vet jag avstickare :) Benen orkade med bra i varje fall och trots att de gjorde ont så är det bättre idag och jag känner att de fortfarande har styrkan.

Laddar om med en vassleproteinshake och en flaska med aminosyror nu, ska strax äta keso och en banan och sedan sticka ut igen, förbi MM Sports och sedan vidare till Sportlife Almedal för att ge magen en total omgång. Det är väl i stort sett där jag inte har träningsvärk at the moment ;)

Jag tog förövrigt nya kroppsvärden idag och idag visade det annorlunda än de konstiga resultaten jag skrev om igår, läs mer om det här. Mer om detta kommer under dagen!

1 kommentar

  1. Emil Gymelof

    Jaså! Sträck på kroppen och bred på leendet, men se alltid framåt =) Funkar nog bättre. Se varje hinder i god tid och skutta över dem. Titta i backen och vara frustrerad blir man inte glad över…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>