«

»

Mar 29

Det går utför

Det har inte varit någon helgträning de sista och inte heller på morgonen innan jobbet knappt – dock beror detta mestadels på förkylning from hell. Jag har snart inte solat på en månad, igår föreslog jag pizza och på kvällen hävde jag i mig både en och fem stycken alldeles för sötsliskiga men ack så goda cider. Det var ju förvisso lite för att fira gårdagens inköp av den blåe, men ändå.

Nu ska ni dock inte tro att jag är bitter för detta, för det är jag absolut inte :D snart är det back to rutinerna, jag är snart helt frisk och då får jag se till att motverka den snart blekfeta kropp jag kommer få ;) Får absolut inte gå upp i vikt för då kommer jag inte i mc-jackan jag köpte igår och det var dyraste jackan jag någonsin köpt, haha.

Värt de!

image

Gizmo var hos Sofia och Bentley över dagen och var lagom trött när han kom hem…

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>