«

»

Apr 20

Det går åtminstone åt rätt håll!

Idag är halsen bättre, jag låter inte som en fyllegubbe med whiskeyröst som käkat ett rivjärn längre, febern har dämpat sig även utan värktabletter (första gången jag käkar värktabletter på länge!) så nu går det åt rätt håll!

Håller på och löser upp en Bamyl koffein i ett glas vatten nu, ska se om jag kan ta mig en dusch och sedan bege mig iväg och köpa mjölk. Har legat i sängen sen i förrgår med så att röra på sig lite är nog inte fel, ryggen börjar ömma lite.

Trots att jag helst hade legat i sängen med en stor påse naturgodis och diverse glassorter så har jag hållit mig till nyttiga alternativ. Kanske är tur att jag inte har någon slav här hemma jag kan skicka ut efter mina cravings ;-)

Så fort jag är frisk börjar jag med mitt nya schema jag fått av PT-Carl. Nytt träningsschema och nytt kostschema! Ska bli kul – och tufft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>