«

»

Okt 19

Det gälle att inte vara för effektiv

När klockan slog 13 idag hade jag städat, tillagat flera kilometer kyckling, kokat ris, tvättat, varit ute två gånger med Gizmo, varit och fyndat saker till Gizmo och ett par regnbyxor till mig, samt käkat lunch. :)

Skulle egentligen inte köpt något till Gizmo meeen så hade Hööks rea på hundsaker så jag fick med mig 2 leksaker, 1 märgben, 1 regntäcke, 1 reflextäcke, bajspåsar, 2 hunddukar och… Nä men det var nog alles, för under 290 kr!! Heja fynd ;-) Fick ju även köpt mig ett par svarta regnbyxor på lager 157. Känns rätt nödvändigt att ha i dessa tider…

image

Gizmo var nöjd med regntäcke men inte reflextäcke… Och inte sin nya gris!

image

Eftersom jag satt rastlös redan tidigt på dagen så blev det en långpromenad med Gizmo igen, han var nöjd så länge han fick ha sin pinne…

image

Goa killen. Han har sovit bredvid hela eftermiddagen medan jag datornördat mig. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>