«

»

Maj 22

Det blev inget Göteborgsvarv, men ett virrvarv blev det allt…

Planen var ju att gå Göteborgsvarvet idag, men eftersom det hade blivit ganska sent och med tanke på värmeböljan som har lagt sig likt ett täcke över staden så bestämde vi oss för att titta på älgar. I Slottsskogen. Jag ser ju alltid skylten Älgar när jag går på min morgonPW, men har inte reflekterat så mycket mer över det.

Idag kan man väl säga att en helt ny värld har öppnat sig, haha. Hur sjutton får de plats så mycket uppe i Slottsskogen? Vi har sett kråkor, svanar, gäss, hästar, älgar, får, getter, hjortar, duvor, bajsätande insekter, påfåglar, hönor, pingviner, sälar och adhd-smurfar. Har även hunnit med att gå upp i ett jätteälgtorn och se ett annat torn som vi febrilt letade efter. För er information så sitter det troligen en skogstokig man vid utsiktstornet i Slottsskogen, ni bör akta er.

Vi har hunnit klättra på väggar, hitta träd som producerar nappar samt diskuterat huruvida man placerade ut små bautastenar förr i tiden.

Jaja, en bild säger mer än tusen ord:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>