«

»

Nov 26

Det är inte lätt när det är svårt

Imorse drömde jag att jag hade en sprängande huvudvärk. Och gissa vad?

Det hade jag också när jag vaknade. Hade hellre sett att det var en fet lottovinst…

Åkte till jobbet efter ett segt träningspass i hopp och i tron om att värken ger med sig.

Icke sa Nicke. Redan innan lunch var jag hemma. Misstänker att huvudvärken är något stressrelaterad i kombination med förkylning. Men vad vet jag. Ibland sticker det till innanför pannbenet så att ögat som är närmast smärtpunkten börjar rinna. Inte så skönt.

Har legat i soffan och bränt hjärncellerna på Paradise Hotell. Sicka jävla miffon…

Nu skall jag försöka sova bort det onda och hoppas på att jag är pigg och glad imorgon. Natti natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>