«

»

Mar 09

Den Svenska Björnstammen, Trädgårn

Rock on!

Idag spelar den Svenska Björnstammen på Trädgårn i Göteborg – och jag är inte där. Känns inte helt ok, men eftersom ingen kunde joina och jag känner inte direkt för att dra dit ensam så bojkottar jag det. Det kommer väl fler chanser! Satt kvar på jobbet en bra stund efter arbetstid och umgicks med kollegorna, väldigt trevligt må jag säga!

Är så väldigt trött efter denna veckan och har en grym  träningsvärk, så jag blir nog hemma idag trots erbjudandet om att följa med ut till Park Lane och Victoria Secret som har uppvisning.

Ska nog låta bli att ställa klockan imorgon, och se hur det känns – det var längesen…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>