«

»

Aug 02

Dagens andra träningspass – Check

Fina augustivädret!

Imorse tog jag mig ut i det fria i en timma och nu efter jobbet lyckades jag avverka en timma på gymmet medan det fullkomligen ösregnade och åskade som bara den utanför. Lite mysigt att stå och spänna musklerna framför spegeln medan det blixtrade och mullrade. Hann med att träna ryggen, magen och en del cardio under timman innan det var dags att vända hemåt.

Svettigt värre

Svettigt som bara den blev det, och min stackars skyddsängel fick väl hålla för näsan för att inte dö antar jag ;-)

Proteinbomb

Det första jag gjorde när jag kom hem var att vispa ihop 1 dl casein, 1,5 dl lättmjölk, 1 ägg och ca 2 dl bär. Sjukt gott.

Nu ska jag packa upp och packa om min träningsväska, duscha och sedan kasta mig i sängen! Imorgon blir det utomhusträning innan arbetet igen, och sedan ett gympass på kvällen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>