«

»

Aug 06

Dag 6, träningspass 9

6 dagar med sträng diet – vilket har hållits mycket bättre än väntat. Inget direkt sockersug, har inte varit nära på att falla dit ens. Det onyttigaste jag ätit är väl vaniljkesellan i lördags. Har inte ätit bröd, riskakor eller knäckebröd på jobbet heller, utan har nöjt mig med min lättkvarg, bär och frön, lunch med kyckling och grönsaker och sedan lättkvarg igen. Ska ta med mig keso imorgon tänkte jag för att ha som mellanmål.

Har köpt och testat lättkvargen från Lidl, och den var god! Nästan godare än ICAs kvarg :) Kan rekommenderas.

Pigg som en mört stack jag till Sportlife Domkyrkan idag och brände av ett rygg-pass. Körde i stort sett alla övningar jag kunde komma på i en rasande fart! Gick väldigt bra. Hann med lite triceps och mage också.

Kvällen avslutades i soffan ihop med APPar (som Carro kallar dem, American Protein Pancakes!) med en banan och lite kanel. Nu ska jag försöka slappna av så mycket det går så att jag kan sova bättre än inatt, vill att tiden ska gå fort för imorgon efter jobbet sticker jag iväg och hämtar Goran the hunk på Landvetter! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>