«

»

Okt 01

Då kör vi igen. Eller?

Idag vill jag inleda med att berätta att jag och min hunk hängt ihop i tre månader och jag önskar vi får tre lyckliga månader till  ;-) och sedan förlänger vi det till livstid istället. Det har gått fort och mycket har hänt men ändå känns det så himla rätt. Älskling: grattis till dig som stått ut med mig i tre månader

Jag är på väg till Sportlife nu, åker dock i sidled i bussen så allting är fucked up helt enkelt, kan inte svära på att jag åker åt rätt håll ens, men jag hoppas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>