«

»

Maj 01

Besviken på mig själv

Nog för att dagen har varit helt fantastisk så är jag fruktansvärt besviken på mig själv. Eller rättare sagt på en del av mig själv – min högra arm. Min starka arm.

Den helt och hållet svek mig idag på passet med PT-Carl. Kan inte förstå varför, jag har inte gjort något annorlunda, jag har inte tränat armar på ett tag men ändå gav den upp. Det var under bänkpress med fria hantlar samt vid en annan maskin i gymmet där man tränar bröstmusklerna. Det gjorde inte ont i armen men ändå gav den upp, vänsterarmen som är min svaga arm fixade alla repetitionerna men inte den högra. Så. Jävla. Irriterande.

Men så tänker jag på att jag slog min PT i rodd så då blir jag glad igen. Men ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>