«

»

Apr 18

Årets pryl: Trådlöst hopprep!

Snart är de sladdlösa elsladdarna här, det är jag övertygad om. Kan man numera ha ett trådlöst hopprep kan man ha ett trådlöst vad som helst. Först trodde jag att det var ett skämt och fnissade lite tyst för mig själv då det var första april. Men nej, det är den 18e april och det är inget skämt.

Det trådlösa hopprepet är här.

Detta fenomen har säkert funnits en längre tid men hela tiden gått mig förbi, men hallå, fallerar inte hela idéen med hopprepet nu? Snacka om att man kan fuska!

Är ni ändå sugna på att hoppa omkring och se ut som fån samtidigt som hopprepet utan rep räknar kalorier åt er så kan ni investera i ett för bara 159 riksdaler på Groupon. Ha-ha, I say. Ni hittar det här: Groupon!

Rep utan rep, men med hopp!

Rep utan rep, men med hopp!

Och på tal om Groupon så har jag och Hunken, eller ja, Hunken har köpt oss en natt på ett boutiquehotell (vad det nu är, men det låter fint!) i Husqvarna, och det är inte bara ett hotellrum utan det är en minisvit! Vi har bastu på rummet och tillgång till utomhusjacuzzi. Där kommer vi att tillbringa nästa helg och det skall bli helt vansinnigt skönt!

Fyrstjärnigt svenskt boutiquehotell

Fyrstjärnigt svenskt boutiquehotell

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>