«

»

Jul 02

Är det inte fantastiskt?

Så som jag briljerade i bloggen igår med att jag minsann skulle mäta min puls under dagen och bla bla bla.

Fuckin´ hell heller. 

Jag vaknade och var inte alls lika trött som igår, hade till och med lust att städa redan på morgonen medan jag väntade på Hunken. Såg framemot träningen, arbetet och städningen.

Men nej.

På crosstrainern saknade jag 15-20 pulsslag och hur jag än kämpade så kunde jag inte hålla mig på den nivån jag brukade. Var nästan skrattretande. Hunken var inte på G han heller även om han gjorde ett bra styrkepass.

55 minuter på crosstrainer och jag var helt matt. Orkade inte stå på jobbet som jag vanligtvis gör, kände mig känslig för drag, trött i huvudet, snorig och allmän risig… frös emellanåt och hade huvudvärk. Inga bra tecken.

Tog kort lunch och åkte hem tidigare, så nu ligger jag i soffan, ätit kvarg, fil, russin, avokado, knäckebröd, äpple, en halv proteinbar och en ruta mörk choklad med jordnötssmör. Längtar till dess att Hunken spelat klart så vi kan titta på film…! :) Kurera kurera kurera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>