«

»

Maj 29

Alldeles för stilla!

Jag. Måste. Röra. På. Mig.

Jag mår inte bra, är i något mellanläge mellan förkylning och frisk, typ. Antingen får det bryta ut eller så får det försvinna. Det är nästan så jag borde tvinga mig till ett intervallpass utomhus, blir jag inte sjuk då är det bara fake helt enkelt.

I vilket fall måste jag dricka upp vattnet, sedan ta mig en lugn promenad i solen, annars kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Låg ju och vände och vred mig hela kvällen och natten igår, så en promenad får det allt bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>