«

»

Sep 09

Ali, 18: ”Jag är inte en människa” | Nyheter | Aftonbladet

Ali, 18: ”Jag är inte en människa” | Nyheter | Aftonbladet.

Vad är det för värld vi lever i när vi inte kan behandla folk, som folk? Nog för att det finns avskum i denna värld som inte förtjänar att få gå på denna jord, men jag tvivlar på att Ali är en av dem. Människor gör människor en björntjänst i och med denna jävla behandling.

Så som Ali blivit behandlad och har det nu är inget liv och jag förstår att han försökt avsluta sitt liv eftersom han inte har något kvar och det som väntade honom var värre än allt annat. Frågan är huruvida de poliser som behandlar honom som ett djur mår? De kan ju inte heller trivas med sina liv.

Vi alla har fått en chans till ett liv, vi lever bara en gång och då ska vi väl också ta tillvara på den chansen? Vi kommer inte få göra om det. Detta stärker bara min teori om att jag inte vill ha barn, jag vill inte att det liv jag satt till världen ska råka utför och få vara med om allt ont, eller kanske bli en av de ”onda”. Inte heller vågar man kanske riskera att det liv jag satt till världen inte tar tillvara på sitt liv?…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>