«

»

Okt 30

Acceleration på jobbet

Idag blev det övertid på jobbet eftersom vi installerade en accelerator som förhoppningsvis åtgärdar våra nätverksproblem :-D

Trött som aldrig förr kom jag hem och tog mig lite att äta för att sedan halvt avlida i soffan med hunken. Det har varit en lång dag med träningspass som vanligt och body Balance, sedan jobb, läkarbesök, tillbaka till jobbet för möten och massa annat.

Ooooch om åtta timmar är jag på väg till jobbet igen. Full rulle!

Tur att jag bara jobbar imorgon, sedan är jag ledig och i helgen är det spa som gäller! Fiffan vad gött.

Avslutar dagen med en bild på ett blött djur.

image

Natti natt

1 kommentar

  1. Johan

    Ha ha! jag och Thea sitter och garvar i soffan :-) skön bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>