«

»

Dec 09

Aaaaaaajjj min mage

Efter en kväll av 3-rätters, trevligt sällskap och lite spelande är det dags att sova. Min mage är svullen som en gravid sumobrottare så jag hoppas att den hinner rätta till sig inför imorgon då det blir 2-rätters hos syrran.

Kvällens meny bestod av följande ting:

Förrätt: kavring med räkröra alternativt kräftstjärtar i aioli

Huvudrätt: äggnudlar, kycklingklubbor, paprika, babymajs och jordnötssås

Efterrätt: fruktsallad med äpple, banan, mango, kiwi och apelsin med vaniljkesella med nötter och mörk choklad

Sjukt gott! Har överstigit mitt kaloriintag denna helgen, haha, men det gör inget för det var det värt och jag tar igen det snabbt. Får dock försöka hålla igen lite imorgon före magen mår tusan mycket bättre när man inte äter sig proppmätt.

image

Vi hann också med att spela Den försvunna diamanten och rita och gissa. Jag vann åtminstone en gång i förstnämnda spelet och kom tvåa i sistnämda. Får anse mig nöjd med det.

Nästa helg fortsätter vi julfirande med då blir det i Halmstad! Sen är det bara tre firande kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>