«

»

Maj 31

-24654 kcal på cardio på 31 dagar

Efter att majmånad har gått har jag lyckats samla på mig några mil. Närmare bestämt +42 mil. Inräknat där har vi bland annat Göteborgsvarvet som jag lyckades ta mig runt! Får se hur det kommer sluta i juni, tror inte jag kommer över 42 mil igen men jag ska försöka.

Jag använder appen Cardiotrainer om jag tycker är förträffligt bra, finns vettiga inställningar och du kan modifiera den på ett sätt som gör att den passar just dig.

Får inte glömma att tillägga att på de här 42 milen har jag ju hunnit med en del styrketräningspass och cardio inomhus som inte är registrerat i appen.

Imorgon ska jag äntligen gymma igen! Inte varit på gymmet på en vecka så nu är det bdags – jag har ju trots allt en bimorgon ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>