«

»

Feb 11

2 timmar träning är en bra start på dagen!

Slutkörd Jeffe

Nej, jag ljuger. Två timmar effektiv träning är inte en bra start på dagen, det är en fantastiskt start på dagen!

Anlände till Sportlife i Alingsås kl 09 för att hinna värma upp på Crosstrainer (25 minuter) och sedan ge mig på ett Body b-pass (60 min) som bhöll i och för att därefter gå på löpbandet (35 minuter). Till min stora glädje anlände en något frusen, nyvaken och stressad Jossan lagom till Body pumpen!

Blev ett grymt bra träningspass och jag fick sån energikick under låt nummer två på Body pumpen, alltså knäböjs-låten. Mina ben skakade att jag knappt kunde stå på dem, var tvungen att ha ett tryck i benen hela tiden för att inte knäskålarna skulle skaka sönder, och det gjorde ju att hela låten blev grymt tung, men det var gött! Skakade mig igenom ett par låtar till och sen började energin avta lite grand, och jag blev lite mer normal i kroppen men med mycket ork.

Nu har jag precis druckit ytterligare en shake, så nu blir det att städa, duscha och b.

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>