«

»

Maj 16

04:jättetidigt ringde klockan

Yepp, istället för 05:10 blev det 04:40.

Den exceptionella tanken kring denna tidiga uppgång som nyligen tedde sig som en vanlig förekomst i mitt liv är att åka till gymmet och umgås med Marklyft för att sedan umgås med min andra polare Solariet.

Blev dock något tveksam till huruvida jag vill infinna mig inomhus på min träning, men å andra sidan är det inte säkert att den rosa himlen med soluppgång bakom mig kommer hinna sprida sig och trycka iväg de fruktansvärt gråa och tråkiga molnen framför mig.

Får fundera till dess att jag anlänt i city helt enkelt :-)

image

I helgen ska vi i alla fall grilla om vädret inte vill oss något ont ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>